Gebruikte machines

Gebruikte machines

Klanten hebben heel vaak een kwalitatief hoogwaardige lasersnij-installatie nodig, maar hebben echter maar een beperkt budget tot hun beschikking. Bystronic heeft daarvoor de oplossing: een gereviseerde machine biedt een uitstekend compromis en bovendien de zekerheid van een professioneel uitgevoerde complete renovatie.

Hoge kwaliteit

Bystronic staat voor uitstekende kwaliteit. Deze belofte geldt ook voor de gebruikte machines. Bij de complete revisie van een lasersnij-installatie worden de nieuwste componenten ingebouwd. Hierbij wordt een beroep gedaan op onze uitgebreide knowhow en er worden uitsluitend originele onderdelen toegepast. Een gereviseerde machine wordt aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen en voldoet zo aan de hoge kwaliteitseisen van Bystronic.

Snelle levertijd

Gereviseerde gebruikte machines zijn ook op korte termijn leverbaar. Meer machines kunnen met zeer korte levertijden beschikbaar worden gesteld. De projectingenieurs bij Bystronic doen er alles aan om de deadlines en levertijden steeds na te komen.

Complete service

Bystronic biedt kopers van een gereviseerde gebruikte machine volledige service en op verzoek hetzelfde trainingsprogramma als bij de aankoop van een nieuwe machine. Alle gebruikte machines worden bovendien geleverd met de actuele documentatie voor de bediening en veiligheid.

Volledige garantie

De garantie op een gereviseerde lasersnij-installatie omvat de gehele installatie en is ook van toepassing op de vervangen onderdelen. Hiermee biedt Bystronic bij een gebruikte machine dezelfde garantievoorwaarden als bij een nieuwe machine.

Beschikbare machines

Please note: The photos are similar to the actual model. Not all machines are suitable for all markets.